Ušní svíce

 

Ušní svíce se i dnes vyrábějí ručně z přírodní lněné vlákniny, ze směsi včelího vosku, medu a osvědčených léčivých bylin – šalvěje, heřmánku, skořice, rozmarýnu, levandule, jalovce a jiných bylin ve formě éterických olejů.

Svíce je uprostřed dutá, nemá knot, vnitřní část je z přírodní tkaniny a navrchu tenká vrstva včelího vosku. Svíce jsou nasyceny olejovými silicemi různých esencí podle požadovaných účinků.

Masírovaný si lehne na bok, svíce se určeným koncem vloží do ucha tak, že ční kolmo ven, druhý konec se zapálí.Při hoření do sebe svíce vytahuje usazeniny z ucha. Působení tepla a kouře z hořící svíce zároveň stimuluje reflexní zóny ucha, pomáhá uvolnit napětí v hlavě i těle a stimuluje přirozenou tvorbu ušního mazu.

Jedna svíce hoří přibližně 20min, obě 40min

Při aplikaci se klient cítí příjemně, vnímá teplo a jemný praskot v uchu, po odstranění svíčky a nečistot lépe slyší. Po dohodě ve zbylém čase masíruji chodidla, šíji nebo ruce a uvolňuji zbylé napětí v těle.

Kdy se doručuje aplikovat ušní svíce?

Ušní svíce jsou přírodním relaxačním prostředkem využívajícím účinků bylin a tepla z hořící svíčky. Lze použít při poruchách spánku a celkové relaxaci organismu. Při opakujících se bolestech hlavy, napětí či tlaku v hlavě, stresech a pro pocit příjemného uvolnění.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.